galleri

Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Som en avslutning på stipendutstillingen arrangerer vi en portfoliovisning i galleriet, søndag 29.januar.
Årets utstillere har fortrinnsrett om det blir fullt, men vi åpner for at også andre fotografer kan delta dersom det er plass. 
Bruk denne sjangsen til å oppdatere portfolioen din og ta turen innom oss for en søndagsbrunch og diskusjon om dine bilder.

Read More

CYAN øl står og bobler

CYAN øl står og bobler

18 års fest og jubileum!
Festglade folk på kontoret og ambisjoner opp i skyene!
Endelig voksen og fortsatt ansvarsløs!
Tiden er deifinitivt inne for å lansere CYAN hjemmebrygg.

Godlukt og spenning har spredd seg i et par uker nå, og denne helga var det endelig tid for tapping på flasker før modning og lagring.
Vi gleder oss til å presentere CYAN ipa på jubileumsfestutstillingen re:createre:create 29.mars. Kom tidlig for å sikre deg en flaske for vi gleder oss til å tømme lageret!

Read More

SpeedPortfolioDating

SpeedPortfolioDating

Siste dag på årets CYAN stipendutstilling ble det arrangert søndagsbrunch og en kjapt gjennomført portfoliovisning. 9 kommentatorer var invitert for å se på portfolioer og fotografene kunne sirkulere mellom bordene deres og en felles brunch for å diskutere egne og hverandres prosjekter og portfoliomapper.

 

Utstillerne og andre interesserte fotografer kunne komme innom og få 10-minutters møter med inviterte kuratorer og fotokommentatorer. Det ble gitt tilbakemeldinger på arbeid og tips om videre retninger og kontakter. Galleristene så etter potensielle nye utstillere og idèer om samarbeid på tvers surret rundt i lokalet.

Read More