galleri

Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Som en avslutning på stipendutstillingen arrangerer vi en portfoliovisning i galleriet, søndag 29.januar.
Årets utstillere har fortrinnsrett om det blir fullt, men vi åpner for at også andre fotografer kan delta dersom det er plass. 
Bruk denne sjangsen til å oppdatere portfolioen din og ta turen innom oss for en søndagsbrunch og diskusjon om dine bilder.

Read More

CYAN øl står og bobler

CYAN øl står og bobler

18 års fest og jubileum!
Festglade folk på kontoret og ambisjoner opp i skyene!
Endelig voksen og fortsatt ansvarsløs!
Tiden er deifinitivt inne for å lansere CYAN hjemmebrygg.

Godlukt og spenning har spredd seg i et par uker nå, og denne helga var det endelig tid for tapping på flasker før modning og lagring.
Vi gleder oss til å presentere CYAN ipa på jubileumsfestutstillingen re:createre:create 29.mars. Kom tidlig for å sikre deg en flaske for vi gleder oss til å tømme lageret!

Read More

SpeedPortfolioDating

SpeedPortfolioDating

Siste dag på årets CYAN stipendutstilling ble det arrangert søndagsbrunch og en kjapt gjennomført portfoliovisning. 9 kommentatorer var invitert for å se på portfolioer og fotografene kunne sirkulere mellom bordene deres og en felles brunch for å diskutere egne og hverandres prosjekter og portfoliomapper.

 

Utstillerne og andre interesserte fotografer kunne komme innom og få 10-minutters møter med inviterte kuratorer og fotokommentatorer. Det ble gitt tilbakemeldinger på arbeid og tips om videre retninger og kontakter. Galleristene så etter potensielle nye utstillere og idèer om samarbeid på tvers surret rundt i lokalet.

Read More

CYAN stipendutstilling - vinnerne er kåret

CYAN stipendutstilling - vinnerne er kåret

Årets CYAN stipendutstilling hadde en fantastisk fest og stipendutdeling der vinnerne ble kåret, fredag 29/1

6 stipender ble delt ut i tillegg til en bonus med en håndfull pro-kontoer til kunstnettverket www.exhibby.com, og en bonusutstilling på CYAN salong satt sammen av kuratorer fra kuratorstudiet på høyskolen.

Stemte du på en av vinnerne og kan nå innkassere bildet du stemte på? Sjekk listen over hvilke jurynummer som ble trukket som vinnere!

Read More

Nye gallerister på CYAN galleri

Nye gallerister på CYAN galleri

I 2016 tar Marie Helgesen og Pål Henrik Ekern over ansvaret for CYAN galleri. De er begge kunstfotografer og har utdannelse fra Storbritannia og Sverige. Begge har en tradisjonell fotografisk bakgrunn men har gjennom sitt utdannelsesløp og kunstnerskap fått et langt mer utvidet syn på hva fotografiet er og dette er noe de ønsker å ta med seg til Cyan.

Som tidligere er det mulig å sende inn konkrete utstillingssøknader men du oppfordres nå også til å sende inn en litt mer uformell og generell søknad til galleri@cyanstudio.no, med eksempler på hva du driver med og gjerne en link til for eksempel din hjemmeside.

Read More