Back to All Events

Reflections


CYAN salong presenterer

REFLECTIONS av Petter Olsen

I sin enkleste form reflekterer speilet det som er plassert foran det. I Petter Olsens bilder reflekterer speilet det Petter har plassert i speilet. Han leker med speilets flyktighet og fotografiets permamenthet, med frossede refleksjoner som får oss til å undre, små gåter vi kan løse bare vi stirrer lenge nok.

Speil har alltid vært forbundet med mystikk, magiske kvaliteter og interdimensjonelle egenskaper. Flere sivilasjoner fra urgammel tid til i dag har forbundet speil med en mystikk og overtro. Mange kulturer fra disse sivilasjonene har også trodd at speil kan være portaler inn til andre dimensjoner. 

I utstillingen på CYAN salong viser Olsen forskjellige tilnærminger til temaet speil. Komposisjonene er nøyaktig utarbeidet for å interaktere med illusjonistisk tid og sted. Kilder av inspirasjon finner han ofte i nære omgivelser, avledet av å observere menneskelig adferd, trivielle minner eller hverdagslige objekter, som omgir oss i vår rutinepregede hverdag.

Petter Olsen vokste opp i Rælingen. Han ble uteksaminer fra Bilder Nordic School of Photography i Juni 2014. I dag bor Olsen i Oslo og jobber med diverse kommersielle og frie prosjekter.

Sjekk ut websiden hans:
www.petterolsenphotography.com


 

Vernissage lørdag 16. april kl. 18
Åpent 17.-30. april tirsdag - søndag kl. 12-15, mandag stengt
Og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor.

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

 

Earlier Event: April 9
Kunstbyttedag
Later Event: April 28
Mørkeromsintro 101