Dette er i fullt dagslys av Astrid Gjersøe Skåtterød
Aug
25
to Aug 27

Dette er i fullt dagslys av Astrid Gjersøe Skåtterød

Vinneren av den juryert prisen fra åpets Stipendutstilling Astrid Gjersøe Skåtterød, viser serien "Dette er i fullt dagslys". Prosjektet er et dokumenterende prosjekt som illustrerer det subtile forholdet mellom oss mennesker, og elektrisitet. Astrid har studert fenomenet rundt hvor oversett denne dyrebare resursen kan være, etter at hun oppdaget at lampen utenfor sitt eget hus alltid stod på.

View Event →
Aug
26
12:00pm12:00pm

Polafornia - boklansering

Fotograf/forfatter Julie Loen og kunstner/modell Ingvild Eiring har sluppet sin nye bok, Polafornia, og holder i den anledning en rett-fra-veggen utstilling på CYAN salong. Polafornia er en reisejornal/kunstbok med hovedvekt på Polaroidbilder fra Ingvild og Julie sin tur til California i 2015.

View Event →

Sommersalg
Jul
17
to Aug 9

Sommersalg

I Juli trekker de fleste ut i parken for å nyte sommervarmen, men nå og da er det likevel noen av oss som sitter på kontoret og holder døra åpen på salongen der du kan kjøpe bilder rett fra vegg. Ta gjerne en sving forbi, titt gjennom vinduet eller se på vår hjemmeside der vi vil legge ut de fleste bildene som er til salgs. 

View Event →
Russ 2017
Jun
18
to Jun 30

Russ 2017

Vinneren av Publikumsprisen fra årets stipendutstilling på CYAN studio åpner nå sin første fotoutstilling! Michael går i 3.klasse på videregående, og var russ denne våren. Utstillingen hans viser et utvalg bilder fra hans første fotodokumentar, som dokumenterer hele russetiden fra innsiden av

View Event →
Mentorprogrammet
Feb
10
to Feb 12

Mentorprogrammet

NORdphotography arrangerer sitt årslange mentorprgram hos CYAN studio og dette er den avsluttende utstillingen til fotografene som deltok i 2016. Endelig skal vi få se hva de har jobbet frem gjennom året, og de skal få sjangsen til å presente bildene sine slik de har sett frem til siden de begynte å jobbe med prosjektene sine!

View Event →
Vi lever her
Feb
3
to Feb 8

Vi lever her

Utstillingen viser en kombinasjon av tegning på fotografi og en video. I kunstnerens lokalmiljø i Gamle Oslo har det forekommet store endringer i form av gentrifisering. Fotografiene representerer noen av forandringene som har skjedd og skjer i bydelen til tross for beboernes protester.

View Event →