Back to All Events

Curtains


av Cicilie Risaasen

Hva skjer når man motstår trangen til å fenge tilskueren med en spennende fortelling og isteden dekker til det “vinduet” som foto kan være? “Curtains” startet med en tur til Firence I 2009.

Det eneste bildet jeg tok der nede som jeg selv mente hadde noe for seg var fra innsiden av motellrommet. Erfaringen av den lurvete rosa gardinen som manglet en hempe. Alle inntrykkene fra turen ble representert av dette monokrome bildet som ikke var overbelastet med detaljer.

Cicilie ble etterhvert klar over gardinenes potensiale som en egen serie – zipfiler som pakket inn historiene fra åstedet. Her dreier det seg om farge, rytme og skala, men en påvirkning fra alkymi, indisk filosofi og egen meditasjonsprakis er også til stede.

Cicilie Risåsen har fotografert og malt siden 1991. Utdanningen sin har hun fra Strykejernet, UiO, NORD photography og personlig veiledning fra Roar Werner Eriksen og Markus Brendmoe. Fot tiden jobber hun på Trafo Kunsthall i Asker.  
 

Vernissage fredag 19. mai kl. 18
Snakkis søndag 28. mai kl. 13

Åpent lørdag 20. - onsdag 31. mai kl. 12-15
Stengt mandag, og ellers åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Earlier Event: May 14
Hullkamerakurs
Later Event: May 24
Mørkeromsintro 101