Back to All Events

Mørkeromskurs 104 - Veiledning i kopieringsteknikk

  • CYAN mørkerom 32 Trondheimsveien Oslo, 0560 Norway (map)

Dette blir en kveld med praktisk arbeid i mørkerommet og veiledning i riktig arbeidsmetode og konkret og personlig oppfølging underveis for å gjøre deg i stand til å lage bedre kopier i mørkerommet. Kurset er åpent også for deg som ikke er medlem eller jobber i mørkerommet.


Mørkerom 104 - En veiledning i kopieringsteknikk
Vi går i fellesskap gjennom ting man bør tenke på når man setter opp utstyr og kjemi for å kopiere svarthvitt papirbilder. Deltakerne kopierer egne negativer med personlig veiledning og løpende tilbakemeldinger. Målet er å bli tryggere på eget arbeid med kopiering av svarthvittbilder, og lære seg å gjøre de riktige valgene raskere

  • Ca 4 timer

  • 22/5 kl:17-21

  • Kursleder: Stig Marlon Weston

  • 1000,- per pers 3-5 deltakere
    (20% rabatt for medlemmer

Gir deg veiledning og oppfølging i egen kopiering
Kurset passer for deg som er igang med mørkeromsarbeid og vet hvordan du kopierer bilder, men vil ha veiledning og tips om hvordan kopiene dine kan bli bedre. Like nyttig enten om du er ganske så fersk eller godt igang med eget mørkeromsarbeid.

Ta med en fremkalt svarthvitt film med negativer du har lyst til å kopiere papirbilder fra. Alt annet av materialer inkludert. Du bør ha forsøkt deg på å kopiere papirkopier tidligere eller deltatt på Introkurs 101 eller 103 før.

Mørkeromskurs 104 22.mai -24
NOK 1,000.00

Mørkerom 104 - En veiledning i kopieringsteknikk
Gir deg veiledning og oppfølging i egen kopiering

Vi går i fellesskap gjennom ting man bør tenke på når man setter opp for å kopiere svarthvitt papirbilder. Deltakerne kopierer egne negativer med personlig veiledning og løpende tilbakemeldinger. Målet er å bli tryggere på eget arbeid med kopiering av svarthvittbilder, og lære seg å gjøre de riktige valgene raskere

Kursleder: Stig Marlon Weston
20% rabatt for medlemmer ved mørkerommet
trekkes fra ved bestilling med kode “medlem”

Quantity:
Add to Cart
 

Earlier Event: May 13
Mørkeromsintro 101