CYAN salong

Send inn utstillingssøknad


CYAN salong arrangerer utstillinger og eventer med jevne mellomrom i møtelokalene til CYAN studio.

Om du vil stille ut eller arrangere et event på CYAN salong kan du send inn en utstillingssøknad til salong@cyanstudio.no eller fylle inn søknadsskjemaet her.
Søknaden skal inneholde en kort idèskisse eller prosjektbeskrivelse, eksempler på bilder og arbeider og en CV.
 

Hvem kan stille ut?
På Cyan stiller vi ut fotobaserte arbeider av hvem som helst, uavhengig av bakgrunn og CV. Det skal være interessant for et fotointeressert publikum og vi vil at det skal variert fra utstilling til utstilling.

Hva velger dere å stille ut?
Om du lager bare blomsterdekorasjoner, så passer det nok ikke her, men om du lager noe med foto og blomsterdekorasjoner sammen, så blir vi nysgjerrige!
Vi stiller også ofte ut prosjekter laget av flere folk sammen, enten om de alle gjør foto, eller om de samarbeider om tema men bruker forskjellige teknikker.
Ellers er vi åpne for forslag også om andre typer arrangement eller event.

Hvordan sende inn søknad?
Vi tar gjerne imot utstillingssøknader gjennom søknadsskjemaet her eller på mail.

Hva må en søknad inneholde?
En søknad må inneholde en beskrivelse av plan og idè for utstillingen og noen eksempler på arbeider. Vi vil helst ikke få tilsendt bare en link til en blog eller webside, men noe som forklarer litt mer hva du ønsker å stille ut.
 

Hvorfor vil dere ikke bare se på bloggen min?
Det er hva du ønsker å stille ut du skal vise oss gjennom din søknad. Ikke gi oss en jobb om å sette sammen en utstilling for deg, som du kanskje egentlig ikke kommer til å stå inne for.

Hvordan velger jeg bilder til en utstilling dere vil like?
Hvordan du eventuelt setter sammen en utstillingssøknad er jo opp til deg selv. Men du bør tenke gjennom og være ærlig om hvorfor og hvordan dette du skal vise fram er interessant for andre folk. Og så forsøke å fokusere på å vise akkurat det, istedet for å sikte for bredt og forsøke å stille ut alt du har gjort over et lengre tidsrom. Når du har satt sammen et forslag vil vi komme med råd og forslag til hvordan vi synes din idé kan gjennomføres best mulig.

Hva er mitt ansvar som utstiller?
Utstiller må lage ferdig alle verk, og selv stå for montering og nedmontering av utstilling. Utstiller må skrive utkast til pressemeldingstekst som vi bearbeider før utsending og lage egen flyer og plakat etter vår mal.
Utstiller må være tilstede som gallerivakt under deler av utstillingens åpningstid.
Utstiller er ansvarlig for å promotere egen utstilling, mens vi sender ut pressemelding, lager event på kulturkalendere på nett og inviterer selvfølgelig også inn våre kontaktlister. Oppmøte på utstillinger her har variert fra 5-200.

Kan jeg regne med å bli rik på det her?
Cyan er ikke et kommersielt galleri. Vi har hatt utstillinger med bra salg, men vi ber folk om ikke å forvente eller budsjettere med noen stor omsetning fordi de stiller ut her. Det betyr at vi heller ikke velger ut søknader etter hva slags type utstilling vi tror kan selge best. Ved salg i forbindelse med utstilling tar Cyan :salong 30% kommisjon av salgsprisen.

Når kan jeg sende inn søknad?
Vi har ikke noen spesielle tidsfrister og ser på søknader jevnlig. Avhengig av arbeidsdager og møtevirksomhet på Cyan kan du regne med et svar i løpet av et par uker.


Powered byEMF Free Form Builder