CYAN arena

Send inn søknad


CYAN arena seter opp debattkvelder en søndag i måneden i lokalene til CYAN studio.

Om du vil presentere dine arbeiderer på CYAN arena kan du send inn søknadsskjemaet nederst på siden her.
Søknaden skal inneholde 3-5 bilder, en kort tekst om deg selv og eget arbeid.

Hvem kan presentere sine fotoprosjekter?
Vi ønsker å gi plass til å presentere et variert utvalg fotobaserte prosjekter laget av hvem som helst, uavhengig av bakgrunn og CV. Vi vil at det skal variert fra gang til gang og at det skal være interessant for et fotointeressert publikum å høre om ditt prosjekt.

Hvordan sende inn søknad?
Vi tar helst imot utstillingssøknader sendt gjennom søknadsskjemaet her eller på mail til arena@cyanstudio.no.

Hva skal søknaden inneholde?
Du må sende inn 3-5 bilder og skrive en kort tekst om deg selv og om prosjektet ditt. Vi vil bruke denne informasjon til senere å presentere programmet for presentasjonskvelden, dersom du blir valgt ut til å delta. Så det er viktig at du sender inn tekst og bilder du faktisk ønsker at vi viser frem videre.

Hvorfor vil dere ikke bare se på bloggen min?
Vi vil ha din tekst og bildeversjon av hva du skal presentere. Du kan gjerne klippe og lime fra bloggen din, men vi vil ikke være de som velger hva som skal klippes og limes for deg.

Hvordan velger dere ut hvem som får delta?
Vi ser etter prosjekter som kan være inspirerende for andre å høre om, samtidig som vi ønsker å gi plass til fotografer som trenger en mulighet til å øve seg i å presentere for et publikum. Alle valg blir så tatt utifra totalt subjektivt skjønn og synsing.

Hva er mitt ansvar som deltaker på CYAN arena om jeg blir valgt ut?
Du blir invitert til å presentere arbeidet ditt en kveld sammen med et par andre fotografer. Du må ha med deg arbeidseksempler å vise frem for et publikum og være forberedet på å snakke i 5-15 minutter.
Vi anbefaler en minnepinne eller laptop med en mappe på 15-30 jpg-bilder i størrelse 3000px i bredden for fremvisning på prosjektor. Dersom du føler du må ha papirbilder å holde opp foran publikum kan du godt det, men husk at det er litt knotete å gjøre dette foran mange folk. Du bør ha forberedt et foredrag der du forsøksvis forklarer hva du gjør, hvordan du jobber og hvorfor du gjør det på din måte.

Hva mer skjer på CYAN arena etter at jeg har presentert mitt arbeid?
Et par flere fotografer vil presentere sine arbeider sammen med deg. Så vil en invitert diskusjonsledere prate litt sammen med dere om hver av deres arbeider og kveldens felles tema før det også åpnes for spørsmål og innspill fra publikum. Det vil altså være en samtale der du kanskje vil få mer detaljerte spørsmål om prosjektet ditt eller vil bli bedt om å utdype ting du snakket om. I tillegg kan det komme opp forslag og idèer fra andre om hvordan utvikle arbeidet ditt videre.

Når kan jeg sende inn søknad?
Vi har ikke noen spesielle tidsfrister og ser på innsendte søknader jevnlig. Avhengig av arbeidsdager og annen virksomhet på Cyan kan du regne med et svar i løpet av et par dager eller uker.