Filtering by: galleri

Heartland
Oct
26
to Oct 28

Heartland

Vi ble kjent med fotografen Ina K. Andersen under årets CYAN folio og gleder oss til å vise frem hennes prosjekt «Heartland» som undersøker forholdet mellom det feminine og det maskuline, og ser på korrelasjonen mellom hvordan vi behandler kvinner og naturen. 

View Event →
NOT YOUR AVERAGE BBY GIRL av FEELINGS
Jan
26
to Jan 28

NOT YOUR AVERAGE BBY GIRL av FEELINGS

Månedens utstiller hos CYAN galleri for Januar, er gjengen bak den nyskapende kreative plattformen FEELINGS, som lanserer årets første zine samt presenterer ulike artister i en gruppeutstilling kalt " NOT YOUR AVERAGE BBY GIRL"

Kom og bli kjent med både norske samt utenlandske kunstnere som representerer et stadig voksende miljø innen LGBT/queer/femme miljøet!

View Event →
Nærsyn av Arne Strømme
Sep
29
to Oct 1

Nærsyn av Arne Strømme

Vinneren av Fotografen 2016, via fotograf nettsamfunnet Foto.no, stiller i september ut serien Nærsynt hos Cyan:Galleri. 

Arne Strømme er som amatørfotograf best kjent for sine solide og kontrastfylte dokumentariske bilder, tatt på alle verdens kanter. I utstillingen Nærsynt tar Arne en helomvending og stiller ut en serie abstrakte bilder, stort sett tatt i hans eget nærmiljø.

View Event →
Dette er i fullt dagslys av Astrid Gjersøe Skåtterød
Aug
25
to Aug 27

Dette er i fullt dagslys av Astrid Gjersøe Skåtterød

Vinneren av den juryert prisen fra åpets Stipendutstilling Astrid Gjersøe Skåtterød, viser serien "Dette er i fullt dagslys". Prosjektet er et dokumenterende prosjekt som illustrerer det subtile forholdet mellom oss mennesker, og elektrisitet. Astrid har studert fenomenet rundt hvor oversett denne dyrebare resursen kan være, etter at hun oppdaget at lampen utenfor sitt eget hus alltid stod på.

View Event →
Slash & Burn - Terje Abusdal og Ossi Piispanen
Nov
4
to Nov 6

Slash & Burn - Terje Abusdal og Ossi Piispanen

I Slash & Burn får vi se individuelle arbeider av Terje Abusdal og Ossi Piispanen satt inn i en felles kontekst. Begge fotografene arbeider dokumentarisk men har et formspråk og en fortellerstemme som dytter sjangergrensene i arbeidene. Bildene er fra de to individuelle prosjektene The Forest Finns og The Manor House Project. Ved første øyekast er det kan hende ikke mange likheter mellom skogsfinner og kreative unge mennesker som bor i gamle fabrikklokaler i London, men går man utstillingen nærmere i sømmene åpner likevel fellestrekkene mellom de to arbeidene seg. Utstillingen på CYAN: galleri drar paralleller mellom de to fotografenes arbeider og inviterer publikum til å ta del i deres utforskning av identitet. Utstillingen vises på CYAN :galleri 4-6 november.

View Event →
Skyggebilder - Henning S. Pettersen
Sep
23
to Sep 25

Skyggebilder - Henning S. Pettersen

I Skyggebilder vises fotografier av Henning S. Pettersen. I utstillingen møtes vi av svart/hvitt-fotografier der skyggespillet i bildene spiller hovedrollen. Pettersens gatefotografier fra Oslo er et resultat av et målrettet arbeide frem mot utstillingen etter at Pettersen vant konkurransen Fotografen 2015 på foto.no. Utstillingen vises på CYAN : galleri 23.-25. september.

View Event →