CYAN stipendutstilling 2016 er åpen for innsending!

Vi arrangerer vår populære stipendutstilling nok en gang, og med enda mer innhold.
Det blir åpen publikumskveld kveld der du som utstiller får sjangsen til å presentere deg selv og ditt verk for publikum. Vi har en egen kveld bare for deltakerne der de som stiller ut selv får juryere utstilling og fordele ett av stipendene. Stipendutdelingskvelden blir som vanlig en nervepirrende fest der publikum stemmer på hvem de synes skal vinne og hvilket bilde de selv håper å få, før stipendene blir fordelt og bildevinnere trukket ut bland publikum. I tillegg vil vi arrangere en galleribrunch på søndagen der man kan puste litt lettere ut og bli kjent med hverandre over en kopp kaffe og rundstykke. Samme søndag vil det foregå en speedportfoliodating hvor du kan få direkte tilbakemeldinger fra alle CYAN sine gallerister!

puuuuhh.
Forbered deg på en hektisk siste uke i januar ved å lage opp et bra bilde med en forførende søknadstekst til!

Her finner du mer informasjon og også søknadsskjemaet!