Vi vil ha nye naboer!

Det er ledig plass i nabolokalet vårt, i Lakkegata 62.

Det er første etage i en gammel bygård som står ledig for å leie. Lokalet har tidligere huset et videoproduksjonsbyrå med hyggelige folk som også arrangerte utstillinger og event.  Men siste tiden har det vært et thai-massasje sted. Nå har gårdeieren pusset opp lokalet, og det ser ut til å ha blitt et riktig reint og trivelig lokale for å installere et kontorkollektiv.

Vi kan jo tilby billig studio og mørkerom like rundt hjørnet, så kanskje det er noen flere fotografer eller lignende som kunne tenke seg å starte et eget kontorfelleskap i nabolaget, som en Cyan satelitt?
Kontaktnummer for utleier er 91694670/92054488
 

Det blir også snart ledig i hjørnelokalet fra Jens Bjelkes gate og ut i Trondheimsveien. Nå ligger det en rammemaker der som skal stenge til sommeren. Om du har store ambisiøse planer kan nok dette passe bedre, for her snakker vi en annen prisklasse, men også bra eksponering mot gata.
Finn-annonsen for Tronheimsveien/Jens Bjelkes gate 9 finner du her.