Sommersnekring

Sommeren er en fin tid for å gjøre litt reparasjoner og fiksing.

Denne sommeren har vi båret inn nye arkivskuffer for prints på kontoret. Tunge metallbeist som så måtte støvsuges, skrubbes, pusses og monteres før syrefrittpapir ble lagt inn som bunnbeskytter.

Skyvedøra på mørkerommet hadde løsnet fra takskinna si og kunne ikke lenger skyves. Ikke at det var et stort problem siden vi sjelden skulle skyve den uansett, men det er jo fint når ting fungerer som de skal. Så den måtte demonteres og remonteres. Og da var det like greit å gi den et nytt lag maling også.

Døra inn til utstyrsrommet i studio har hatt det med å sette seg fast, så den har blitt pusset ned og sparklet, og forsøkt montert magnetlås på. Men det er et eller annet som skjer med den hjemmesnekrede veggen rundt, så døra som var løs en dag kiler seg fortsatt fast den neste om det har vært kaldt eller varmt eller fuktig eller tørt. Eller noe.

Baktrappa i studio har falt sakte fra hverandre ved hard bruk over lang tid. Nå er det forsterket og utvidet så den kan bli en fin benk også når CYAN galleri har så fine utstillinger at man trenger å sitte litt ned.  I tillegg har den et hemmelig rom inni seg der CYAN hengekøye kan oppbevares for lett tilgang når man vil henge den opp i krokene på veggen og slenge seg litt nedpå.

Forslag til neste prosjekt tas imot i kommentarfeltet!