Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Søndag 29.januar er siste dag for årets CYAN stipendutstilling.
Vi avslutter utstillingen med en søndagsbrunch i galleriet der man over en kopp kaffe og smørbrød kan sitte ned og prate med utstillerne.
Samtidig vil vi holde en løst organisert portfoliovisning der du som fotograf kan komme innom med din portfolio for å møte våre inviterte kuratorer og fotokommentatorer for tilbakemelding og veiledning om eget arbeid.

Vi åpner dørene til galleriet kl 12
Reviewen holder på kl 12:30 - 13:40
Pause kl 13:40-14
Reviewen fortsetter kl 14-15
Du kan komme innom ved oppstart eller til pausen for å få en timeplan med avtalte 10-minutters møter med en håndfull av reviewerne.
Galleriet vil være oppe til kl 17 som normalt og det vil være mulig å sosialisere litt mer avslappet etter at reviewen er avsluttet.

Det er ingen forhåndspåmelding, og timeplaner for møter vil bli delt ut etterhvert som folk dukker opp, med fortrinnsrett for utstillerne på stipendutstillingen.
I fjor var det plass til flere fotografer som kom innom, i år kan det hende det blir fullere men vi har også invitert inn flere reviewere enn sist.
I tillegg vil vi sette av bordplass for fotografene som kommer til å kunne vise og diskutere portfolioene sine med hverandre.


Inviterte gjester du vil kunne få møter med er:
Galleri Balder - Ole Buenget & Maria I Corral
Qvale Galleri - Morten Qvale
Piqmo Webgalleri - Paula Lidström
Preus Museum - Andreas Harvik
Tidsskriftet Fotografi - Pål Otnes
CYAN galleri - Andrea Gamst
CYAN salong - Britta K Bergersen

 

 

For å delta på protfoliovisningen må du ha med en portfolio med bilder å vise frem.
En portfolio bør inneholde en samling bilder som enten viser en sammenhengende serie eller prosjekt, eller gi et helhetlig inntrykk av deg som fotograf.
Vi anbefaler å ta med en bildesamling som er lett håndterlig i størrelse og sammensetning. Unngå å ta med for mange bilder og sørg for å ha de i et format som er enkelt å vise frem uten for mye rot. Du kan selv velge om du vil ha med bilder fysisk i en mappe, en bok eller digitalt på en pad eller laptop. Vi har trådløst nettverk men anbefaler ikke at du belager deg på å vise frem en webside ettersom internett jo er kjent for å henge seg opp i utide. Vi kommer ikke til å ha tilgjengelig prosjektor eller skjermer å vise noe frem på.
Hvert møte du får vil vare 10 minutter, så sørg for å bruk tiden effektivt, planlegg hva slags bilder du vil vise og hva du ønsker kommentarer på.
Ta også gjerne med visittkort eller annet materiell å gi bort til interesserte.