Vi søker etter ny studiomanager

Vi søker etter en ivrig, arbeidsom, godt organisert og nevenyttig studiomanager som ønsker å være tilstede og ta ansvar for sin del av studiodriften.

Studiomanager får gratis tilgang til kontorplass og bruk av studio og mørkerom.
Studiomanager er ansvarlig for:
-organisere booking av studioutleie til andre fotografer
-følge opp rydding og vanlig vedlikehold av studio.
-promotere utleie av fotostudio

Vi ser for oss at du kan være nyutdannet fotostudent i oppstarten av frilanstilværelsen, som trenger arbeidslokaler og ikke er redd for å påta deg litt ansvar med det. Eller kanskje du vil gjøre mer foto ved siden av annen frilansjobbing og få praktisk erfaring i et kreativt miljø. Vi har hatt NAV-praktikanter tidligere om du er registrert for støtte derifra.

Vi regner med at det bare er en håndfull timers arbeid per uke, jevnt spredd utover dagene, og stillingen er ikke lønnet utover gratis tilgang til lokalene. Det er altså ikke mye tidkrevende jobbing som forventes, men en jevn oppfølging, ansvarsfølelse og eget inititativ. Det vil derfor være en fordel om du benytter kontorplassen og er tilgjengelig til å følge opp fotografene som bruker studio når de er der, mednøkler, omvisning og rettledning.

Du vil jobbe sammen med både daglig leder og galleristene våre, og bli en del av det trivelige fotomiljøet på CYAN studio der vi i tillegg til å jobbe selvstendig som fotografer også organiserer fotoutstillinger, debattmøter, kurs og sosiale treff.

Vi har opplegg for hvordan utleie er organisert men dette kan gjerne utvikles videre av studiomanager på eget initiativ og ved behov.

 

CYAN studio drives som et samvirkelag uten offentlig støtte, der alle betaler husleie. Likevel ønsker vi å gi en gratis plass her til en som er engasjert i å utvikle våre felles arbeidslokaler.
Vi håper å finne en som kan starte i løpet av våren, og skjønner at dette kanskje må tilpasses tidsplaner for skoleåret, eller annen jobb.

Send en mail til cyan@cyanstudio.no med søknad eller spørsmål og kom gjerne innom for en prat.