Strengere smittevernstiltak i Oslo fra 23.jan

Det er innført enda strengere regler for smittevern i Oslo fra 23.jan og til 31.januar, med mulig forlengelse.
Vi innfører fra 23.januar grenser for maks antall brukere i lokalene samtidig.

CYAN studio tar pandemien på alvor.
CYAN er en arbeidsplass og studioet er fortsatt åpent for fotografer til å leie seg inn og mørkerommet fungerer for medlemmer som kommer for å jobbe der.

Hold deg hjemme og avlys din bookning av tid om du, eller modellen eller kunden du har med deg, viser symptomer på covid.

Vi minner også på at alle skal vaske hender eller bruker desinfisering når de kommer inn i lokalene våre.
Og kjenn gjerne litt ekstra etter om du føler deg litt slapp, hoster, eller har mistet smakssansene dine FØR du kommer til CYAN, så kan vi håpe at alle snart føler seg bra igjen.

Studio skal maks ha 6 folk samtidig,
-fordelt i lokalet og med minst 2 meter avstand mens man jobber. Om man må arbeide tettere på hverandre over tid ber vi folk ta med munnbind.

Studioet har desinfiseringsspray og vaskesaker lett tilgjengelig.
I studioet står også varmepumpa på og sørger for god ventilasjon og man kan også slå den over på luftrensing dersom det er varmt nok der inne så den fortsetter å skifte ut lufta, og åpne dørene for lufting før man går fra studioet.

morkerom1.jpg

Mørkerommet skal maks ha 4 folk samtidig,
-spredt utover lokalet, med maks 2 arbeidende inne på selve mørkerommet av gangen. Dersom man skal arbeide tettere sammen ber vi folk bruke munnbind.

I mørkerommet har vi selvfølgelig ventilasjonsvifta på når vi jobber, og oppfordrer alle om å også sette luftrenseren på instillingen “germ” med en timer som fortsetter etter at man har forlatt lokalet.

Mørkerommet har desinfiseringsspray og vaskesaker fremme. I tillegg er engangsmasker tilgjengelig, dersom man ender opp med å jobbe ved siden av noen andre.