CYAN gavekort - gaven til den som ikke trenger mer fotoutstyr!

Det nærmer seg den tiden av året igjen og vi minner om at du nå kan ønske deg eller gi bort gavekort til bruk på CYAN mørkerom!

Vårt nye mørkerom har blitt en suksess i det analoge fotomiljøet og tilbyr både Prøvemåned for de som vil teste ut analogarbeid, Fastleie over tid for dedikerte analogfotografer eller Mørkeromskurs for de som vil ha hjelp til å komme igang eller lære mer av eksperter.

Med tre prisnivåer kan gavekortet byttes inn i løpet av 1 kalenderår i Prøvemåned, Kursdeltakelse, Medlemskap eller Fastleie med full tilgang, så dette er en glimrende bursdagsgave eller julegave til den fotointeresserte som allerede har nok av utstyr.

Gavekort #1 på 800,- gir mulighet til å få en Prøvemåned på mørkerommet, eller melde seg på et introkurs i mørkeromsarbeid som hjelper deg igang med mørkeromsarbeid enten hos oss eller hjemme hos deg selv. Eventuelt kan det byttes inn som hel eller delbetaling for andre mørkeromskurs vi vil sette opp.

Gavekort #2 på 1200,- gir deg et halvt års medlemskap på mørkerommet med rabatt på kurs og medlemsleie for bruk av mørkerommet når du vil. Eventuelt kan det byttes inn som hel eller delbetaling for andre mørkeromskurs vi vil sette opp.

Gavekort #3 på 3000,- gir deg et halvt års medlemskap på mørkerommet med rabatt på kurs og i tillegg også 3 måneders fastleie av mørkerommet med fri bruk av alt utstyr. Eventuelt kan det byttes inn som hel eller delbetaling for andre mørkeromskurs vi vil sette opp.

Her kan du laste ned CYAN gavekort om du vil printe ut ditt eget gavekort


Planlagte kurs annonseres på CYAN kalender og i vårt månedlige nyhetsbrev.