Vil du bli gallerist, studiomanager, sjef eller bare drive med fotografi i Oslo?

CYAN studio feirer i år 25-års jubileum og har huset mengder av trivelige folk i tillegg til et vell av aktiviteter og fotoshoots opp gjennom årene.
Men det er også mye å holde styr på og følge opp for å drive et slikt sted.
For at det skal fungere rimelig greit er den viktigste biten uansett at man har lyst til å se ting skje og er ivrig på å gjøre, lage og organsiere fotografiske greier.
Og det har vi altså gjort på CYAN.


Dette er ikke en stillingsannonse


Etter 25 år er det på tide å ikke bare invitere folk inn til å stille ut eller fotografere litt. CYAN vil gjerne ha nye ildsjeler som vil forme studioet og aktivitetene slik de finner det for godt.
Vil du ha tilgang til et sentralt lokale med overraskende lav husleie og tilsvarende substandard eiendomsmasse?

Da bør du kontakte oss for å snakke om muligheten for å bli studiosjef og eventuelt studioeier.


CYAN driftes utrolig nok på ideelt grunnlag og med basis i frivillig innsats. Inntekter fra drift går til å dekke drift.
Det er åpenbart muligheter til å organsiere en større pengeflyt slik at man også kan betale seg selv for innsatsen. Men en slik flyt må man altså som studiosjef sette opp selv.
I utgangspunktet går CYAN bare akkurat rundt, og så langt er alt overskudd brukt på å dele ut plass til aktiviteter og muligheter for deltakelse. Samtidig har studioet gått gjennom flere oppgraderinger, har en god del utstyr og fornuftige fasiliteter lagt opp allerede.

Med lokaler som både kan brukes som studio, galleri, kurslokale og foredragsmøtesplass er dette en åpen utlysning til samtaler med interesserte som ser nytten og er fristet til å tenke over muligheter. enten du er godt etablert som fotograf, kunstner eller lignende, eller er en gjeng nyutdannede fotostudenter i oppstarten av frilanstilværelsen på ferten av kunstnerisk suksess.

CYAN studio fungerer topp for noen som trenger arbeidslokaler innimellom og ikke er redd for å påta seg litt ansvar med det.
Og så håper vi å finne noen som i tillegg har litt mer ambisjoner enn bare akkurat det.

Dette er altså ikke en stillingsannonse, men en Open Call for deg eller dere som ønsker å ta over ansvar for drift, utvikling og morro på CYAN studio.

Om du lurer på hvordan du skal kontakte oss, da er ikke dette greia for deg.
Hvis du finner ut av det sjøl, svarer vi kjapt.


 

CYAN studio drives som et samvirkelag uten offentlig støtte, der alle betaler husleie. Men vi vil gi en gratis plass her til en som er engasjert i å utvikle våre felles arbeidslokaler.
Vi håper å finne en som kan starte over sommeren og det er ikke noe stress med oppstart før uti august.

Men send en mail når det passer til cyan@cyanstudio.no med søknad eller spørsmål. Og kanskje vi rekker en prat før sommeren tar oss alle.