CYAN salong

CYAN salong


CYAN salong har måttet stenge som fast utstillingsrom da vi flyttet ut av våre kontorlokaler i april 2019. Det letes etter muligheter for å arrangere pop-up utstillinger og eventer andre steder, så det er fortsatt mulig å sende inn utstillingssøknader, selv om tidsrammen kan være lenger enn tidligere.

CYAN salong bruker møtelokalene til CYAN studio for å jevnlig vise utstillinger, arrangerer fotografmøter og gir opplevelser til folk som er interessert i fotografi.

Gammel beskrivelse av CYAN salong:
Vi tar imot utstillingssøknader og forslag til arrangement gjennom hele året. Det kan være alt fra en-kvelds arrangement til utstillinger som henger i et par uker. Vi har bl.a. arrangert kunstbyttedag, salgsmarked for analogt fotoutstyr, artisttalks, treff før søndagens gallerirunde, fotoboksalg, live matfotoblogging, portfoliomøter, kurs, workshops, miniforedrag, m.m. 

CYAN salong har en samling med fotobasert kunst til salgs i tillegg til et utvalg bøker, blader og fanziner.
Vi holder åpent et par dager i uka, og når det er folk på kontoret.

For mer informasjon, ta kontakt med vår kurator Britta Kristina Bergersen.

 
Portfoliosamtale / personlig veiledning
350.00

Portfoliosamtale / personlig veiledning

Trenger du hjelp til portfolioen din? Vil du ha noen å snakke med om det siste prosjektet ditt? Står du fast, eller vil du bare ha en annens blikk på det du jobber med? Skal du søke på skole, stipend, jobb eller utstillingsplass og ønsker litt hjelp?

Ta kontakt med vår gallerist Britta K. Bergersen for å avtale tid for en personlig portfoliosamtale.

350,- pr. samtale

Quantity:
Add To Cart