Back to All Events

Denise Winter: Cut by camera


Gjennom sine enkle og abstraherte fotografier av arkitektur og landskap klarer Winter å stille viktige spørsmål om opprinnelse og referanser som det fotografiske mediet er bundet til å forholde seg til. Lys og skygger definerer farger og toner på tradisjonelt vis samtidig som bildet løsriver seg fra motivet for istedet å selv kjempe seg til en plass som et volatilt referanseobjekt.

Etter å ha vunnet Caspar David Friedrich-preis for unge kunstnere i 2010 for bildene hun laget under et kunstneropphold i Tromsø, har Winter hatt et hektisk utstillingsprogram. Hennes nyeste arbeider dreier seg rundt spørsmål om original og kopi i forhold til det fotografiske mediet. I Cyan :galleri vil hun vise nye stedsspesifikke installasjoner sammen med fotografiske arbeider fra siste året.

 


Vernissage og fest 28.oktober kl 18-23
Åpent lørdag 29. oktober kl 12-17. Konsert ved EOS-Duett (Dresden) kl 17
Åpent søndag 30. oktober kl 12-17. Artist brunch og artist talk kl 10-12

Earlier Event: September 30
Tommy Næss: Pripyat