Back to All Events

Oslo Kulturnatt :StØy!

På selveste Kulturnatta åpner utstillingen StØy! på Cyan :galleri.

Støy er noe som kan forstås på utallige mange måter. Støy er knyttet til hørsel, det er knyttet til syn, det kan være knyttet til smak. Det kan dreie seg om urban støy, men det kan også dreie seg om støy i et fotografi.

Hva er støy for DEG?

Cyan :galleri har invitert fotografer og kunstnere til å sende inn arbeider i en åpen søknadsrunde til utstillingen StØy!

Men, for å bygge opp under denne støyen og hva den faktisk kan være, og siden det er Oslo Open samme helg, inviterer vi også folk til å komme med sine arbeider i løpet av helgen! Disse arbeidene geriljakurateres inn i utstillingen, slik at det hele blir et pågående prosjekt og en interaktiv opplevelse som i seg selv kanskje ender opp med å være ganske støyete.

Arbeidene må være forankret i fotografiet, direkte eller indirekte.
Som vi pleier å si; de må være interessante for et fotointeressert publikum!

Veiledning for levering av bilder underveis under utstillingen:

-Det er åpent og gratis for alle å være med.
-Du må ha med bildene dine klare til oppheng ( f.eks i ramme/montert på papp/eller klare for å teipes på veggen) under åpningstiden til utstillingen StØy! og de vil monteres fortløpende.
-Det vil også være mulig å få printet bilder som skal henges opp underveis i utstillingen på Cyan :studio for en spesialrabattert pris.
-Bildefilene må da være i .jpg format og minst 1000pixler langs lengste side.

Earlier Event: August 26
Anne Valeur: Tilfeldigheter
Later Event: September 30
Tommy Næss: Pripyat