Back to All Events

Oslo Open 2013


  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Velkommen til Oslo Open 20 – 21 april, åpne atelierer over hele byen.

Bli med på kunstnerisk skattejakt! 270 kunstnere åpner sine dører for deg. Oslo Open byr på et unikt møte mellom kunstnere og publikum på kunstnernes egen arbeidsplass, atelieret. Et myteomspunnet og ellers lukket rom, i utallige varianter. I løpet av to dager inviteres publikum til å oppleve og samtale om kunst med profesjonelle kunstnere i en uformell og personlig sammenheng, der kunstnerne formidler sin egen kunst.


Cyan :studio vil vise en utstilling med bilder av alle fotografene på huset og Cyan :lærling, Camilla Sørensen fotografere bokstavlige profilbilder av DEG, i silhouette. I tillegg vil Britta Bergersen, leder av Cyan :galleri, være tilstede for å gi personlige tilbakemeldinger og veiledning om du tar med din egen fotoportfolio til vurdering. Kanskje hun til og med ber deg sende innen utstillingssøknad!


Målet med arrangementet er å etablere nye kontaktflater mellom kunsten og publikum, samt å gi kunstnerne en arena å synes på utenfor galleriene. Byens kunstnere åpner sine atelierer for publikum, som får anledning til på nært hold å oppleve hvordan kunstnerne arbeider.

Gå sammen med en entusiastisk kunst guide fra atelier til atelier, eller lag din egen rute ved hjelp av Oslo Open sitt digitale kart over kunstnerne. Fungerer på alle smart telefoner, og gjør det enkelt å finne frem.

Åpent lørdag og søndag 21-22. april

Later Event: April 26
Oliwia Beczcynska: City Zen