Back to All Events

Mania av Kristine Wathne


  • Cyan :studio 13 Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Fashion, fetishisme, subkultur og samlere.

Prosjektet «Mania» startet da jeg bestemte meg for å «slutte» med fashionfoto. Hvorfor bestemme hvordan noen skal se ut eller ha på seg og hva slags utrykk de skal ha på et bilde når det finnes så mange ekte mennesker der ute med særegenhet og passion man kan portrettere?

Kristine er 20 år og studerer kunstfotografi ved norsk fotofagskole i Trondheim. Har tidligere gitt ut 3 bøker, fått diplom i kategorien "eget prosjekt" ved gullsnitts prisutdeling 2015 og jobber stort sett med gatefotografi med fokus på menneskelige karakterer. Mania er hennes første soloutstilling.

Sjekk ut Kristine sin hjemmeside http://kristinewathne.format.com
eller http://kristinewathne.tumblr.com

Liker du Kristine sine bilder og vil se mer? Vi har tre av bøkene hennes og noen prints til salgs på Cyan :salong.

Vernissagefest fredag 30. oktober kl. 18-23
Åpent lørdag 31. oktober og søndag 1. november 12-18Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo