Back to All Events

Mathilde Nicoline Bergersen - m.


CYAN galleri inviterer til
m. av Mathilde Nicoline Bergersen www.mathildenicolinebergensen.com

Vernissage 27. mars kl. 19
Performance av Joakim Toreg
Åpent lørdag 28. og søndag 29. mars 12-18

Skillet mellom iscenesettelse og hverdagsliv,er fint og ofte flortynnt I Mathilde sine bilder. Med et snev av virkelighetsflukt vever fotografen en nær og intim historie som handler om det å være menneske.

“Når jeg lager kunst prøver jeg å komme innenfor et skall, under huden. Jeg er interessert i alt det som ligger inni oss, som vi synes det er så vanskelig å snakke om. Alt vi skjuler. Derfor tar jeg tak i mine hemmeligheter, mine følelser, mine vondter, og river de løs for å studere, iaktta og gjengi.”

Mathilde kommer fra nesodden og har studert foto på Norsk Fotofagskole, bildene som vises her er fra hennes batchelorprosjekt på Kunstakademiet.

Later Event: April 24
Robin Lambert :Fugue State