Back to All Events

Oslo Open ved CYAN studio


Velkommen til Oslo Open 16-17 april, åpne atelierer over hele byen.

 

Bli med på kunstnerisk skattejakt! Over 200 kunstnere åpner sine dører for deg. Oslo Open byr på et unikt møte mellom kunstnere og publikum på kunstnernes egen arbeidsplass, atelieret, et myteomspunnet og ellers lukket rom,i utallige varianter. I løpet av to dager inviteres publikum til å oppleve og samtale om kunst med profesjonelle kunstnere i en uformell og personlig sammenheng, der kunstnerne formidler sin egen kunst.

 

Målet med arrangementet er å etablere nye kontaktflater mellom kunsten og publikum, samt å gi kunstnerne en arena å synes på utenfor galleriene. Byens kunstnere åpner sine atelierer for publikum, som får anledning til på nært hold å oppleve hvordan kunstnerne arbeider.

På CYAN mørkerom vil fotograf Stig Marlon Weston lede en åpen workshop på mørkerommet der du kan forsøke deg på å lage fotografier uten bruk av kamera, direkte med kjemi og lys. På CYAN salong vil Britta Kristina Bergersen, kurator ved salongen holde kurs i å lage sol-fotografier med cyan farget papir og vann.
Begge kursene er en del av BOO-Barnas Oslo Open, med kurs og aktiviteter for både barn og foreldre. Arrangementet er gratis og åpent for alle og kursene på CYAN er drop-in uten forhåndspåmelding, men du må kanskje beregne litt venting om det blir fullt.
 

 

Ellers på Oslo Open kan du bli med på en guidet rundtur eller lag din egen rute ved hjelp av Oslo Open sitt digitale kart over kunstnerne. Fungerer på alle smart telefoner, og gjør det enkelt å finne frem.

Åpent lørdag og søndag 16-17. april kl 12-18

 

Earlier Event: April 9
Kunstbyttedag
Later Event: April 28
Mørkeromsintro 101