Britta Kristina Bergersen
 

Jeg liker å skape kunst med enkle midler på intrikate måter. Jeg har en forkjærlighet for gamle bilder og gamle fotoprosesser. Jeg aproprierer og lar meg inspirere av det jeg ser rundt meg.

Jeg søker etter en opplevelse, en historie eller en følelse. Og jeg håper jeg klarer å formidle tankene mine bak det jeg skaper på en slik måte at betrakteren sitter igjen med en minneverdig opplevelse.

I tillegg til å skape kunst tar jeg også oppdrag innen bryllup, eventer, portrett, dokumentasjon, retusj, restaurering, repro, utsmykning og diverse annet.

Jeg tilbyr konsultasjon og veiledning innen digitalisering, gjenstandsfoto, fotobevaring og fotosamlinger for lag, foreninger, instutisjoner, privatarkiv og ellers andre som har ansvar for store og små fotosamlinger.

Jeg tilbyr også portfoliosamtaler og individuell veiledning etter avtale.

Britta Kristina Bergersen sin webside

Portfoliosamtale / personlig veiledning
350.00

Portfoliosamtale / personlig veiledning

Trenger du hjelp til portfolioen din? Vil du ha noen å snakke med om det siste prosjektet ditt? Står du fast, eller vil du bare ha en annens blikk på det du jobber med? Skal du søke på skole, stipend, jobb eller utstillingsplass og ønsker litt hjelp?

Ta kontakt med vår gallerist Britta K. Bergersen for å avtale tid for en personlig portfoliosamtale.

350,- pr. samtale

Quantity:
Add To Cart