Back to All Events

Fata Morgana - Marianne Demmo og Yanir Shani


I Fata Morgana vises arbeider av Marianne Demmo (NO) og Yanir Shani (ISR). Fotografiene i utstillingen viser ørkenlandskap i Israel og Jordan samt bilder fra en by hvor usikkerheten ligger som et tykt lag av sand over drømmene til de som bor der, og hvor man aldri helt vet hvor vinden vil blåse. Det føles som om Shani og Demmo er på søken etter noe i sine fotografier. Hva de leter etter er komplekst og de drømmelignende verkene gir oss konnotasjoner til alt fra det politiske til landskapet, arkitektur, historie og hva begrepet hjem betyr. I utstillingen møter et personlig og imaginært narrativ det politiske budskapet og fotografenes håp for regionens fremtid er svært tilstedeværende.

Marianne Demmo har studert fotojournalisme ved Swansea Metropolitan University og Yanir Shani har studert kunst og fotografi ved Bezalel Academy of Art and Design og Kunstakademiet I Trondheim.

Vernissasje fredag 25/3 kl. 18.00-23.00
Galleriet holder åpent lørdag 26/3 og søndag 27/3 kl. 12.00-18.00

 

 

 

Earlier Event: March 17
Introkurs i mørkeromsarbeid
Later Event: April 1
Aprilssalg!