Back to All Events

Pål Henrik Ekern: Divisjoner


Pål Henrik Ekern er en linsebasert kunstner som for øyeblikket holder til i Storbritannia og tematikken i arbeidene hans kretser rundt mannlig identitet, kroppslig representasjon og fragmentasjon.

I utstillingsserien Divisjoner forsøker fotografen å gi en ny vinkling til hvordan mannskroppen tradisjonelt representeres. Dette er gjort gjennom en serie synlig manipulerte portretter, satt sammen av en rekke makrobilder, og resultatet er at de fotograferte kroppene fremstår som en blanding av skulpturer og en groteske karikaturer.

Han avslutter sin grad i fotografi ved Swansea Metropolitan University i 2011 og har tidligere stil ut bildene sine plant annet i Y Lle Gallery og Grand Theatre i Swansea, samt i Gower Arts, og skal i løpet av 2011 være en del av en stor omreisende britisk utstilling kalt Self-Portrait as Mirror, Self-Portrait as Soul, arrangert av organisasjonen The Photographic Angle. 

Vernissage og fest 29. april kl 18-23
Åpent lørdag og søndag 30.mars-1. mai kl 12-18

Later Event: May 27
Eilif Lønnebakke: QUIET bangs