Back to All Events

Mørkt lys


CYAN salong presenterer

Mørkt lys

av Nyskolens elever

Nyskolen_003.jpg
Nyskolen_002.jpg

En dag i uka, i løpet av fire månederi vårsemesteret 2017 har elevene på 1.-7-trinn ved Nyskolen i Oslo hatt valgfaget «Foto og mørkerom». Elevene hartatt bilder i skolens bakgård med selvlagede hullkamera (camera obscura) og «lekt med lys» for å få frem forskjellige motiver på fotopapir. I perioden har elevene blitt kjent med historien om fotografiet, camera obscura og mørkeromsarbeid. De har også vært på ekskursjon til CYAN studio der de har fått innføring i fremkallingsprosessen og mørkeromsteknikk. Nå er de tilbake på CYAN og viser frem resultatet.

Utstillere: Bark Hygen, 1.trinn Kiara Irarrazabal-Nordlie, 2.trinn Sindre Fjeldal, 3.trinn Isa Haga, 5.trinn Mikkel Kolbeinsen, 5.trinn Ayesha Zaeem, 6.trinn Milla Ruud Reitan, 6.trinn Anna Iona Aune, 7.trinn Angelina Aspheim, 7.trinn Bina Tennbakk, 7.trinn Tuva von Munthe af Morgenstierne, 7.trinn

På Nyskolen i Oslo lærer elevene å ta ansvar, utvikle eget initiativ, og ha medbestemmelse i et demokratisk fellesskap. Elevene kan fordype seg og arbeide fokusert innenfor forskjellige temaer. Nyskolen i Oslo verdsetter personlig innsats og engasjement og ønsker å gjøre det mulig for elevene å få mer ut av skoletiden, både faglig og sosialt. Nyskolen vektlegger: et trygt fellesskap med vennskap på tvers av alder, individuell utvikling og evne til å arbeide i aldersblandede og fleksible faggrupper etter behov og interesser. 

Ta gjerne en titt på Nyskolens hjemmeside: http://www.nyskolen.no/


Vernissage lørdag 14. oktober kl. 12-15

Åpent 15.-25. oktober
onsdag, lørdag og søndag kl. 12-15
og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Earlier Event: October 7
FINISAGE Dead Woman Walking
Later Event: October 26
Mørkeromsintro 101