Back to All Events

FINISAGE Dead Woman Walking

Velkommen til finisage lørdag 7. oktober kl. 12-15 på fotoutstillingen Dead Woman Walking av Lill-Ann Chepstow-Lusty.

Walter Heidkamp snakket rørende om sitt forhold til døden på utstillingsåpningen, utover kvelden fortsatte de besøkende å dele sine egne historier om liv, død og sykdom. Lill-Ann har nok en gang skapt en utstilling med et sterkt tema som berører og involverer oss alle. Kom innom og få med deg en av årets viktigste utstillinger.

Nylig er Lill-Ann også presentert i The European History of Photography som en av de norske fotografene i perioden 1970-2000. Dette oppslagsverket er et viktig verk innen nyere fotolitteratur og er publisert av Central European House of Photography, FOTOFO og Eyes On -European Month of Photography Vienna. Mer informasjon her: http://www.historyofphotography.eu/

Lill-Ann Chepstow-Lusty (1960) er fotograf med utdannelse fra England og er representert i samlingen til Nasjonalmuseet og Preus museum.
Ta gjerne en titt på Lill-Anns hjemmeside: http://www.lusty.no/

Finisage lørdag 7. oktober kl. 12-15

Åpent 17. september - 10. oktober
Onsdag, lørdag og søndag kl. 12-15
og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Earlier Event: October 4
Mørkeromsintro 101
Later Event: October 14
Mørkt lys