Back to All Events

This is the degree of your lifeMånedens utstilling av fotograf Christian Belgaux, handler om et stadig tettere samfunn hvor komedie og tragedie står side om side, ofte overlappende, i det globale, offentlige rom. Utstillingen tar utgangspunkt i arkivet til Belgaux, med fotografier fra Iran, Mexico, India, Pakistan, Russland, Frankrike, Spania, Nord-Korea, USA, Nepal, Kenya, Turkmenistan og Norge.


Christian Belgaux er en norsk fotograf og bilderedaktør. Belgaux har jobbet som freelance fotograf siden 2008 og har også vært bilderedaktør for magasinet Natt&Dag siden 2012. I 2015 var han medutgiver i boken om metalbandet Mayhem, Dødsarkiv. Belgaux jobber nå for Morgenbladet.


Vernissage fredag 24. Februar kl 19.00 på Cyan i Jens Bjelkes Gate 13a. Vi ses!
Åpent kl 12-18, 25-26/2

Earlier Event: February 23
Mørkeromsintro 101
Later Event: March 7
Uttrykk - Elise Tyvand