Back to All Events

Daddy Issues


Daddy Issues
av Cecilia Riis Kjeldsen

Gjennom en samling nytt og gammelt har Cecilia Riis Kjeldsen i månedens utstilling på CYAN galleri, skapt et fiktivt univers hvor hun utforsker temaet 'daddy issues'. Fotografen gir oss et innblikk i et personlig arkiv hvor vi møter henne i ulike epoker av livet. Serien er både granskende selvkritisk og samtidig nysgjerrig. Utrykket er nesten barnslig og lekent med en bitter ettersmak av at noe er feil, presentert gjennom alternative beskjæringer og til tider ødelagt bildekvalitet.

Cecilia Riis Kjeldsen jobber med fotografi og video og har base i Oslo. Hun ble uteksaminert ved Bilder Nordic School of Photography våren 2015 og vant Deltakerstipendet ved CYAN stipendutstillingsamme år. Dette er fotografens første soloutstilling.

Utstillingen åpner fredag 31. Mars kl 19.00. hvor en egen limited edition ‘Daddy Issues’ øl vil være til salgs. Velkommen!

Vernissage og fest fredag 31mars kl 19
Utstillingen er åpen lørdag 1.april - søndag 2. april kl. 12-18


Månedens limitied edition CYAN brygg "Daddy Issues" er Cerveza limon
- en lys spanskinspirert øl med lime og appelsin

Earlier Event: March 30
Mørkeromsintro 101
Later Event: April 23
Oslo Open ved CYAN studio