Back to All Events

Fritt Frem - mørkeromsutstilling Vår 2017


En håndlagd fotoutstilling
28. april. -14. mai

Mørkerommet hos CYAN studio brukes både av de faste fotografene ved studioet og andre analoge fotografer. Alle har forskjellig fotografisk fokus men benytter det samme mørkerommet slik de selv vil for å utforske sine interesser for det kjemiske og fysiske fotografiet.
Nå har vi invitert de alle til å delta på en felles utstillingen der vi vil vise bredden av muligheter man har innen analog fotografi. Clas Hallvik lager pinhole fotografier med enkleste form for mekaniske kameraer mens Eva Linda Mènètrier har eksperiementert med kameraløst fotografi. Hun lager babybilder direkte på fotopapir inne i mørkerommet og som fotografer prøver hun ut muligheten for å tilby en litt uvanlig form for babyfotografering. Åsmund Lahaug har brukt siste året på å utforske stand-fremkalling der filmen står urørlig under en langsom fremkallingsprosess. Dermed får blomstermotivene hans ekstremt delikate gråtoner og følelse av form. Stig Marlon Weston viser eksempler fra et pågående samarbeid med den amerikanske fotografen Meggan Gould. Sammen utforsker de to synchronisitet ved å sende eksponert film frem og tilbake over Atlanteren for å fysisk fotografere bilder sammen, men på avstand.

Deltagende fotografer er Åsmund Lahaug, Tommy Næss, Clas Hallvik, Eva Linda Mènètrier, Pierre Chaussy og Stig Marlon Weston

Åpningsfest fredag 28.april kl. 18
CYAN brygg - Sepia Rapid Fix Ale: en brun men friskhumlet ale, begrenset opplag som vanlig.
Lørdag 13.mai
kl. 12-13inviterer vi til en kunstnerpresentasjoner/diskusjon

Det blir en kunstnerpresentasjon og diskusjon om analoge virkemidler lørdag 13.mai kl 12-13
Ellers åpent 29.april - 14. mai kl. 12-15 og når det er folk på CYAN kontor, eller etter avtale.

Facebook event.


CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Earlier Event: April 27
Mørkeromsintro 101