Back to All Events

Uncertain States Scandinavia Open Call


Uncertain States Scandinavia sitt mål er å fremme skandinavisk fotokunst ved å publisere en gratis avis som skal være tilgjengelig på en rekke visningsrom for kunst. I en fullformat avis får kunstfotografer en mulighet til å vise sitt arbeide i form av bilder og finne ord for sitt kunstuttrykk. Det store formatet gjør at det blir et alternativt galleri, som betrakteren kan ta med seg hjem. Uncertain States Scandinavia er et prosjekt ledet av kunstnere, for både kunstnere og tilskuere. Ved å gi ut denne formen for kunstavis fire ganger i året, eksponerer de arbeidet til skandinaviske kunstfotografer for et bredere publikum. Avisen blir på den måten dialog mellom ulike uttrykk og utstillinger, og dermed et ledende forum for den uendelige dialogen/debatten om hva fotografi er, i vår tid: Hva motiverer til å skape og hvordan kommuniserer fotografiet: kort sagt, bidra til retningen for fotokunsten i øyeblikket og for fremtiden.

 

Denne utstillingen er et resultat av en open call til utgave #5 av avisa.
Innsendte arbeider ble juryert avDamian Heinisch, Marie Sjøvold, Cecilie Nissen, Ann Eringstam, Tor Henrik Fjelldal, Dag Alveng, Helene Gulaker Hansen, Helge Skodvind og UCS/ LONDON.

Fotografene plukket ut til å stille ut og være med i neste nummer av avisa er:
Signe Fuglesteg Luksengard, Jorun Eikill Veflen, Maria Gossé, Cecilia Riis Kjeldsen, Kristine Wathne, Lars Wilhelmsen, Daniel P. Agung, Hilde H. Honerud, Kai Tormod Hansen

Sjekk gjerne ut UCS sin nettside: http://ucsscandinavia.com/  

Vernissage fredag 28. april kl. 19
CYAN brygg:  Uncertain Ale - real ale med mango og chili, i begrenset opplag som vanlig
Utstillingen er åpen lørdag 29. og søndag 30. april kl. 12-18

Facebook event

Later Event: May 14
Hullkamerakurs