Back to All Events

Russ 2017


CYAN salong presenterer

Russ 2017

av Michael Schult Ulriksen

Vinneren av Publikumsprisen fra årets stipendutstilling på CYAN studio åpner nå sin første fotoutstilling! Michael går i 3.klasse på videregående, og var russ denne våren. Utstillingen hans viser et utvalg bilder fra hans første fotodokumentar, som dokumenterer hele russetiden fra innsiden av. Russetiden vi ser i denne dokumentaren er annerledes fra hva vi hører i media om konstant fyllefest og russebusser med millionbudsjett. Gjennom utstillingen får vi likevel et innblikk i hva russefeiringen går ut på, både på godt og vondt, og vi får se hvordan noen russ velger å feire på en alternativ og økonomisk måte, med hjemmekonserter og leie av partybuss.

Michael Schult Ulriksen er en 18 år gammel fotograf fra Lørenskog. Han fullfører sin siste uke på Lillestrøm videregående samme uka som utstillingen åpner, og flytter deretter til Trondheim, hvor han starter på Norsk Fotofagskole. Han jobber mest med portrett, konsertfoto og konseptuell kunst.

Sjekk ut Michaels nettside på www.michael-su.com

 

Åpning søndag 18. juni kl 17-23
Snakkis fredag 23. juni kl 14

Åpent tirsdag 20. - Fredag 30.  juni kl 12-17
Stengt mandag, og ellers åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Earlier Event: May 26
A Lovers Disco
Later Event: June 29
Mørkeromsintro 101