Back to All Events

A Lovers Disco


Månedens utstilling viser visuelle fotspor fra to ulike liv, levd sammen. Marthe Bleu og Jan Khür er to unge fotografer som møttes på et nachspiel en kveld etter disco på The Villa, og har vært sammen i knappe ett år. Hver for seg har de skapt sine egne sterke utrykk, og flettes sakte sammen i hverandres arbeid. Utstillingen er dokumentarisk, og begge har en snapshot’ tilnærming til sitt arbeid. De viser begge et realistisk syn på tingenes tilstand og alle dets rå uberørte selv, mens motivene deres varierer. Roser eller nudes, selvportretter eller hverandre. Utstillingen gir oss dermed et innblikk i hvordan to individer i et par, kan oppfatte verden så ulikt. 


Marthe Bleu gikk ut av Oslo Fotokunstskole våren 2016. Hun jobber mye på egenhånd og tar analogue bilder i dokumentarisk stil.

Jan Khür er fra Bohemia i Tsjekkia og har bodd 3 år i Norge. Han har en BA i fotografi fra Tsjekkia og har også studert fotojournalistikk på Høgskolen i Volda.

 

Vernissage fredag 26. mai kl. 19
CYAN brygg presenterer Spring Fling - en vårlys draught øl med rabarbra og jordbær. Begrenset opplag som vanlig.
Utstillingen er åpen lørdag 27. mai og søndag 28. mai 12-18

CYAN galleri, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

Earlier Event: May 24
Mørkeromsintro 101
Later Event: June 18
Russ 2017