Back to All Events

Polafornia - boklansering

CYAN salong presenterer
Polafornia
av Julie Loen og Ingvild Eiring

Fotograf/forfatter Julie Loen og kunstner/modell Ingvild Eiring har sluppet sin nye bok, Polafornia, og holder i den anledning en rett-fra-veggen utstilling på CYAN salong. Polafornia er en reisejornal/kunstbok med hovedvekt på Polaroidbilder fra Ingvild og Julie sin tur til California i 2015.

Kl. 14.00 snakker Ingvild og Julie om turen sin. Kom innom salongen, hvis du vil høre om fuglelivet på Alcatraz, ridetur i Yosemite, padling på Merced river, bollefjomsen på the Palace of Fine Arts, vandring over the Golden Gate Bridge i tåke og hvordan de forelsket seg i en forlatt campingvogn i El Portal. 

Ta gjerne en titt på Julies hjemmeside: julieloen.com/ eller Instagram:https://www.instagram.com/julieloen
Ingvilds Instagram: https://www.instagram.com/ingvildeiring

Lørdag 26. august kl 12-22
Snakkis kl 14

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Later Event: August 31
Mørkeromsintro 101