Back to All Events

Dette er i fullt dagslys av Astrid Gjersøe Skåtterød


Galleriet åpner nå opp etter sommeren, og viser siste helg i august utstillingen Dette er i fullt dagslys avAstrid Gjersøe Skåtterød. Astrid ble i vår vinneren av den juryerte prisen under Stipendutstillingen og vi har nå den ære av å få vise serien i sitt fulle på galleriet 25.-27. August.

Dagslys (med engelsk tittel Daylights) er en serie med bilder av lamper. Prosjektet er et dokumenterende prosjekt som illustrerer det subtile forholdet mellom oss mennesker, og elektrisitet. Astrid har studert fenomenet rundt hvor oversett denne dyrebare resursen kan være, etter at hun oppdaget at lampen utenfor sitt eget hus alltid stod på. Etter en gåtur i byen Hatfield ble dette prosjektet startet på ordentlig. I denne utstillingen får dere se fantastiske dagslysbokser, og innrammede bilder fra flere byer i Skandinavia, New York City og også noen flere bilder fra England.

Astrid Gjersøe Skåtterød er en av tre ildsjeler som driver gratisavisen med fokus på kunst og fotografi, Uncertain States Scandinavia. Astrid har studert fotografi i Trondheim på Norges Kreative Fagskole og tok Bachelor (hons) Photography på University of Hertfordshire i England. Hun har senere assistert Dag Alveng, og jobber nå som frilansfotograf og med egne kunstprosjekter. Sammen med Charlie Fjätström og Tor Simen Ulstein startet hun kunstavisen Uncertain States Scandinavia i 2016.

Earlier Event: August 10
Oslo reflections
Later Event: August 26
Polafornia - boklansering