Back to All Events

FIGHT JOURNAL av Snorre Nygren og Simen Wahlqvist


Månedens utstilling hos Cyan:Galleri for oktober, er et lekent og spennende sammarbeid mellom fotograf og illustratør Snorre Nygren og Simen Wahlqvist. Utstillingen henger sammen med lanseringen av zinen 'Fight Journal'.  

Fight Journal er en sporadisk kollasj over flere sider, i en blanding av foto og tegninger, komedie og tragedie og en slags utøvining av demoner. Menneskelig tilstedeverelse i samlingen er et faktum, med vanlige folks store og små kamper i hverdagen observert under reiser i Mexico, Cuba, Albania og Tyrkia. Disse imøte med den frustrerende og kjedelig hverdagen i Oslo.

Fotografiene og illustrasjonene er satt sammen som en reaksjon på hverandre. Noen ganger nøye planlagt – andre ganger mer tilfeldig. Som en pingpong-match frem og tilbake med varierende vindforhold, spilt på det orginale utrykket skapt av møtet mellom skapernes ulike utrykksform.

Snorre Nygren og Simen Wahlqvist møttes i baguettekøen på Dønski VGS i 2004. Snorre driver med foto og video, og gikk på Fotoskolen Fata Morgana i København 2013-14. Simen har studert i Oslo og Melbourne og er utdannet grafisk designer. Når han ikke er på jobb tegner han det han egentlig tenker på når han er på jobb.

Vernissage fredag 27. oktober, 19.00 hos Cyan:Galleri. 

Utstillingen henger fra 27.-29. oktober med åpningstider 12-17 lørdag og søndag. 
Velkommen! 

FJ.jpg
Earlier Event: October 27
(U)lovlig propaganda