Back to All Events

Statu Quo av Alvaro Magdaleno


Da Alvaro flyttet til det som skulle være ‘verdens rikeste land’ I 2014, var forventningene mange. Han fikk fortalt at likheten mellom mennesker var store, mens avstanden mellom de sosiale klassene var små. Nordmennene var dessuten verdens lykkeligste folk! Kunne realiteten leve opp til forventningene? 

Gjennom utstillingen “Statu Quo” reflekterer Alvaro Magdaleno over det norske samfunnets perle, Oslo sentrum. En større samling gatefoto viser bredden av det norske folk, på godt og vondt. Mange forventninger har vist seg å være sanne, samtidig var Magdaleno lykkes fange både fred og uro mellom mennesker, rik- og fattigdom.

Alvaro kommer fra Colima I Mexico og studerer for tiden ved Bilder, Nordic School of Photography, hvor han spesialiserer seg på Street Photography.

 

Vernissage fredag 24. november kl 19.00 hos CYAN galleri. 
Månedens CYAN brygg: "Beat Street Wheat" - en lys hveteøl med villhumle plukket fra Oslos gater

Utstillingen er åpen 25.-26. november med åpningstider 12-17 lørdag og søndag. 
Velkommen!