Back to All Events

Lets talk about av Lorenza Walker


I serien «Let’s  talk about» utforskes den mentale helsen ved å få følge Lorenza Walker sin egen mentale reise gjennom angst og drømmer fra hun var 14 år og frem til nåtid. Ved et dypdykk i et omfattende arkiv av fotografier, video og dagboksinnlegg får vi et innblikk i hvordan angst og depresjon kan se ut, men også hvordan tilfeldigheter former et ungt menneske.

Walker ønsker å føre videre dialogen  rundt psykisk helse og uhelse, med et håp om at det skal bli lettere å prate om uten stigmatisering. 

Lorenza Walker er 29 år og bosatt i Oslo. Hun har en BA i Grafisk Design og Illustrasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo. Siden 2003 har hun slitt med angst og depresjon. I 2017 fikk hun svar på en av årsakene til sin psykiske helse.

Vernissage fredag 27. april kl 17 - 23
Månedens CYAN brygg er "Black Ale Solace" - en svart øl med oppløftende kaffe og trøstespisende lakris.

Åpent  28. og 29. april kl. 12 - 17
 

walker.jpg