Back to All Events

Våtplate under arbeid


CYAN galleri inviterer til

Våtplate under arbeid

av Nina Staff

NinaStaff.jpg

Nina Staff arbeider mye analogt, og for henne er våtplate en fin og langsom prosess som gir en følelse av tidløshet og mystikk. Hun gjennomførte i oktober et 14 dagers kunstneropphold på Saga senter for fotografi. Oppholdet var en flott opplevelse med god fordypning, og hun fikk lov til å gå inn i arbeidsbobla og bli der en stund. Naturen har vært hennes inspirasjon i dette arbeidet, særlig trær. Sammen med den langsomme prosessen ga trærne en ro, og når det tar en kvart dag å produsere et bilde, blir det nesten som om fotografen blir ett med bildene i skapelsesprosessen og legger igjen en liten bit av seg selv i hvert bilde. Hun sier selv at hun legger sjela si i bildene hun lager.

Fotografi er min store lidenskap, min største utfordring og min største glede. Irriterende, morsomt, altoppslukende og utmattende. Foto er som livet selv, opp- og nedturer, skuffelser og gleder.

Nina Staff har utdanningen sin fra Bilder Nordic, Morten Krogvold, ganske mange masterclasses og mentorprogram med Sens og Sans og med Saga. Hun har stilt ut både i Norge og i utlandet, blandt annet i Berlin,Venezia, Barcelona og Vermont i USA. Hun jobber også med bryllup, konfirmasjon og portrettfoto


Vernissage fredag 30. november kl. 18
Åpent lørdag og søndag 1-2.desember kl 12-17
Månedens brygg er "Black Silver IPA " en mørk IPA med nellikspiker og rå kakao


CYAN galleri
Jens Bjelkes gate 13

Earlier Event: November 28
Mørkeromsintro 101
Later Event: December 1
Krakabøla julemarked