Back to All Events

Otium


CYAN salong presenterer

Arkiv66.jpg

Otium

av Sunniva K. Hestenes

I sine landskapsbilder benytter Sunniva en utradisjonell oppbygning av bildeflaten. Samspillet mellom menneske og natur er her et sentralt tema. Med sine finurlige dobbelteksponeringer, skapt ved reflekterende flater tar hun oss med inn i en parallell virkelighet. Sunniva viser oss det vi allerede har rundt oss, bildene er fulle av detaljer, detaljer som får en til å se lenger på og hvile øynene på motivene hun viser oss.

 

 

DSC_0424.jpg

Jeg har jobbet med dette prosjektet i omtrent 3 år. helt siden barndommen har jeg lagt merke til små detaljer blant både folk og natur, å fotografere dette var derfor det som virket mest naturlig for meg. Jeg har etterhvert fått en stor interesse for refleksjoner i vinduer, gjenglemte steder og fargerik natur.

Sunniva Kristine Hestenes er oppvokst på Tøyen i Oslo. Hun går siste året på Media og kommunikasjon på Elvebakken, til høsten satser hun på Oslo Fotokunstskole. Hun var i 2017 en del av utstillingen «Å stupe på grunt vann» som ble holdt på Fotogalleriet sammen med en rekke andre elever fra Elvebakken.
 

 

Sjekk Sunnivas webside: www.skhphotography.no
Eller instaen hennes: instagram.com/Soria5


Vernissage onsdag 13. juni kl. 18
Snakkis søndag 24. juni kl. 13

Åpent 14.-24. juni.
onsdag, lørdag og søndag kl. 12 - 15
tirsdag - fredag kl. 16 - 19
og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong
Jens Bjelkes gate 15

DSC_0211-kopi.jpg
DSC_0262-kopi+2.jpg