Back to All Events

Los Metaleros de Medellín


CYAN salong presenterer

Los Metaleros de Medellín

av Daniel Motta

IMG_2553.jpg

Daniel Motta er en Braziliansk grafisk designer og fotograf. For tiden bor han i Colombia, i byen Medellín. Der har han kommet i kontakt med undergrunnsscenen og det lokale metallmiljøet. Dette er en av de viktigste metallscenene i Latinamerika, og historien strekker seg tilbake til 80-tallet. Han startet fotoprosjektet Los Metaleros de Medellín (Metallhoder fra Medellín) for å forsøke å finne ut mer om folkene og musikken som gjorde denne scenen så spesiell.

"Before I moved to Medellín, Colombia, in January 2017, I had never heard of local bands such as Parabellum or Reencarnación, let alone the tale that says they were a direct influence on Norwegian black metal bands from the 1990’s. Rumour has it that Mayhem’s guitar player, Euronymous, exchanged letters with Bull Metal, a legendary drummer from Medellín, and told him that Colombian Metal inspired their music. In fact, the sound was so unique that it was considered to be a sub-genre of its own, named Ultrametal."

Sjekk Daniels webside: http://www.losmetaleros.com/

IMG_3264.jpg


Vernissage fredag 29. juni kl. 18
Snakkis søndag 8. juli kl. 13

Åpent 30. juni - 15. juli
tirsdag - søndag kl. 12 - 15, stengt mandag
og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong
Jens Bjelkes gate 15

IMG_1930.jpg
Earlier Event: June 13
Otium
Later Event: July 5
Mørkeromsintro 101