Back to All Events

Los Metaleros de Medellín


CYAN salong presenterer

Los Metaleros de Medellín

av Daniel Motta

Daniel Motta er en Braziliansk grafisk designer og fotograf. For tiden bor han i Colombia, i byen Medellín. Der har han kommet i kontakt med undergrunnsscenen og det lokale metallmiljøet. Dette er en av de viktigste metallscenene i Latinamerika, og historien strekker seg tilbake til 80-tallet. Han startet fotoprosjektet Los Metaleros de Medellín (Metallhoder fra Medellín) for å forsøke å finne ut mer om folkene og musikken som gjorde denne scenen så spesiell.

"Before I moved to Medellín, Colombia, in January 2017, I had never heard of local bands such as Parabellum or Reencarnación, let alone the tale that says they were a direct influence on Norwegian black metal bands from the 1990’s. Rumour has it that Mayhem’s guitar player, Euronymous, exchanged letters with Bull Metal, a legendary drummer from Medellín, and told him that Colombian Metal inspired their music. In fact, the sound was so unique that it was considered to be a sub-genre of its own, named Ultrametal."

Sjekk Daniels webside: http://www.losmetaleros.com/


Vernissage fredag 29. juni kl. 18
Snakkis søndag 8. juli kl. 13

Åpent 30. juni - 15. juli
tirsdag - søndag kl. 12 - 15, stengt mandag
og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong
Jens Bjelkes gate 15