Back to All Events

Not yout average bby girl pt. 2


CYAN galleri inviterer til

Not your average bby girl pt. 2

av FEELINGS

c6b513ca-edab-4131-ab61-0465c5d8c96e.jpg

Etter utstillingen i januar har FEELINGS videreutviklet konseptet med å skape en multiplattform og kreativt nettverk for queer-, femme-, ikke binære -, og kvinnelige kunstnere. Siden sist har de jobbet med blant annet Oslobaserte kunstnere og kollektiv med samme mål om å skape rom for samarbeid, og å få presentere sitt arbeid til et bredere publikum.

Feelings primære mål er å fremme mangfold i kunst. De ønsker gi kunstnere med vidt forskjellige opplevelser muligheten til å få sine stemmer hørt og deres arbeid sett og forstått. De ønsker å angripe strukturer av privilegium og ulikhet i kunstverden, og gjør det gjennom å gi en demokratisk, åpen plass. Hver utgave av zinen sentreses rundt et felles tema som bidragsyterne står fritt til å tolke og utforme et arbeid til. I august lanseres zinen Not your average bby girl pt.2 med nye norske og internasjonale bidragsytere.


Månedens CYAN brygg er "Flower Girl Wine" - en lys hylleblomst vin

Vernissage fredag 31. august kl 19
Åpent  1. - 2. september kl. 12-17

CYAN galleri
Jens Bjelkes gate 13