Back to All Events

You`ll never walk alone


  • CYAN salong 15 Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

CYAN salong presenterer


You`ll never walk alone

av Arne S. Gjone

Allerede i barne og ungdomsårene hadde Arne en stor interesse for billedkunst. Med tegning og grafikk som hobby, brukte han lommepengene på trikken ned til byen for å gå på Nasjonalgalleriet og la seg inspirere. På noen reiser til Cuba midt på 80-tallet begynte han å fotografere seriøst, og under studietiden på Blindern fra 85-92 satt Arne i styret i Studentenes fotoklubb og hadde ansvaret for mørkerom og kurs i mørkeromsteknikk. 

Borgheseparken 2.jpeg

Utover 90-tallet og tidlig 2000 var Arne en svært aktiv fotograf med faste oppdrag for studentavisa Universitas og fast frilansfotograf for Vårt Land og Aftenposten. Han gjorde oppdrag for blant andre Kirkens nødhjelp i Den Dominikanske republikk, Haiti, og et større stipendprosjekt om urbefolkningen på Navajoreservatet i New Mexico. Med med støtte fra Kreftforeningen hadde han i -94 en dokumentarutstilling med temaet hudkreft.

_DSC0072 copy.jpeg

Men siden 2001 har det vært litt stille rundt Arne, som absolutt ikke sluttet å fotografere, men trakk seg tilbake som freelancefotograf for avisene. Han har deltatt på en rekke workshops og deler et bilde i ny og ne på nett. Men han har så mye å vise frem, så mange gode bilder, så mye fantastisk håndarbeid, teknisk finesse og et billedspråk som er på høyde med de aller beste. 

Det er med stor glede vi endelig kan presentere en utstilling med Arne S. Gjone på Cyan Salong.

«You`ll never walk alone» er en samling streetphotography. Bildene er tatt fra tidlig 90 tall og opp til i dag. Mennesket, kultur og menneskelige relasjoner har alltid vært Arnes hovedfokus innen fotografi, og i denne utstillingen er det fokus på «alenehet», en bitter melankoli, ironi og en følelse av å stå utenfor. 

 

Vernissage torsdag 14. februar kl. 19
Åpent onsdag, lørdag og søndag 15. februar - 3. mars kl 12-15
Åpent etter avtale, og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong
Jens Bjelkes gate 15

_DSC0027.jpeg
Later Event: March 26
Mørkeromsintro 101