Back to All Events

Where do you think you are going - fotografier av Kjell Korsmo


CYAN galleri viser utstillingen “Where do you think you are going” med fotografier av Kjell Korsmo
Korsmo retter kameraet mot det dagligdagse, som isoleres i lyset av blitzen og i mørket av natten. Impulsiviteten styrer og i dette blikket er ingenting for dårlig, og de rareste ting så vakre.

Vandrende gjennom mellomrommene, innom avstikkerne, på vei hjem eller uten retning, utfolder de svarte og hvite fotografiene et vondt stemningsleie. Vi møter et blikk som oppfatter omgivelsene som fiendtlige. Samtidig er Kjell Korsmos verden en ambivalent en, hvor de ømme øyeblikkene tilsløres i hverdagens nummenhet.

Bakken vi trår på, gjerder vi omringer oss med, og fysiske rom som både hindrer og tillater ferden videre. Alle de obskure skikkelsene som dukker opp i mørket og de nære relasjonene smeltes sammen innimellom endesløse teksturer.


Kjell Korsmo (f.2000) har tidligere studert ved Oslo Fotokunstskole, og bor for tiden i Bergen hvor han fullfører en bachelor på Kunstakademiet i Bergen. Gjennom fotografiet, intuitive og impulsive prosesser undersøker han det dagligdagse, repetisjon, familierelasjoner, og det ubehagelige.

Utstillingen er en del av CYAN studio sitt 25-års jubileumsprogram gjennom 2023 og er presentert av kurator Simen Sjølund.

Åpningsfest fredag 17. november kl 18:00-23:00
Åpent 18.-19. oktober kl 12:00 - 17:00

Månedens CYAN brygg: Midnight glow Ale - en mørk ale med lønnesirup og bålrøyk