Back to All Events

Mentorprogrammet 2023 avslutningsutstilling


Mentorprogrammet til NORDphotography leder en gruppe fotografer gjennom et år med prosjektutvikling og ferdigstilling av fotografier til gruppeutstilling. Nå skal de endelig vise frem hva de har jobbet frem.

Hele 6 nye fotografiske prosjekter skal presenteres i NORDphotography sin Mentor Exhibit 2023.

Fotografene har blitt individuelt veiledet av Elisabeth N Aanes og arbeidet deres diskutert i fellesskap i mentorgruppa gjennom utviklingsprosessen over et år. Alle fotografene har utviklet hvert sitt personlige uttrykk over lengre tid og skal endelig få vist frem hvordan prosjektene deres har endt opp.

Årets Mentor Exhibit med deltakerne fra siste runde med NORDphotography sitt mentorprogram for fotografer vises på CYAN galleri 9.-11 . februar.
Fotografene som deltar er:
Melissa Hegge, Elin Martinsen, Bente Nordhagen, Trond Jonassen, Ellen Haug, Kjersti Holst, Liv bjørvik, Gry Cecilie Spro

Utstillingen omfavner varierte prosjekter fra de forskjellige fotografene som har deltatt på mentorprogrammet til NORDphotography gjennom 2023 med jevnlige møter online og ved CYAN studio i Oslo Utstillingen viser et spenn av arbeider med så varierte temaer som landskap, portrett, konsertfotografi, visuell poesi, årstidenes skiftninger og livets gang i fotografenes forskjellige personlige prosjekter.

Utstillingen henger fredag 9. februar - søndag 11.februar
Vernissage: fredag 9. feb kl 19 - 21
Åpent: 10. - 11. feb kl 12 - 17


Om du er interessert i å delta ved dette årets mentorprogram så starter det opp 13.feb og møtene foregår ved CYAN studio i Oslo, omtrent en gang i måneden.
Mer info og påmelding her

Earlier Event: January 28
Mørkeromsintro 101
Later Event: February 25
Mørkeromsintro 101