CYAN galleri

Send inn utstillingssøknad


CYAN galleri viser utstillinger siste helg hver måned i lokalene til CYAN studio.

Om du vil stille ut på CYAN galleri kan du send inn en utstillingssøknad til galleri@cyanstudio.no eller fylle inn søknadsskjemaet her.
Søknaden skal inneholde en kort idèskisse eller prosjektbeskrivelse, eksempler på bilder og arbeider og en CV.
 

Hvem kan stille ut?
På CYAN stiller vi ut fotobaserte arbeider av hvem som helst, uavhengig av bakgrunn og CV. Vi vil at det skal variert fra utstilling til utstilling og at det skal være interessant for et fotointeressert publikum

Hva velger dere å stille ut?
Om du lager bare blomsterdekorasjoner, så passer det nok ikke her, men om du lager noe med foto og blomsterdekorasjoner sammen, så blir vi nysgjerrige!
Vi stiller også ofte ut prosjekter laget av flere folk sammen, enten om de alle gjør foto, eller om de samarbeider om tema men bruker forskjellige teknikker.

Hvordan sende inn søknad?
Vi tar gjerne imot utstillingssøknader sendt gjennom søknadsskjemaet her eller på mail til galleri@cyanstudio.no.

Hva skal en søknad inneholde?
og de må inneholde en beskrivelse av plan og idè for utstillingen og noen eksempler på arbeider. Vi vil helst ikke få tilsendt bare en link til en blog eller webside, men må få sett noe som forklarer litt mer hva det er du ønsker å stille ut.

Hvorfor vil dere ikke bare se på bloggen min?
Det er hva du ønsker å stille ut du skal vise gjennom din søknad. Ikke gi oss en jobb om å sette sammen en utstilling for deg, som du kanskje egentlig ikke kommer til å stå inne for.

Hvordan velger jeg bilder til en utstilling dere vil like?
Hvordan du eventuelt setter sammen en utstillingssøknad er jo opp til deg. Men du bør tenke gjennom og være ærlig med deg selv om hvorfor og hvordan dette du skal vise fram er interessant for andre folk. Og så forsøke å fokusere på å vise akkurat det, istedet for å legge seg for bredt og forsøke å stille ut alt man har gjort over et lengre tidsrom. Når du har satt sammen et forslag pleier vi å komme med råd og forslag til hvordan vi synes din idé kan gjennomføres best mulig. kanskje vi også vil foreslå å sette deg sammen med en annen fotograf eller lage et større kuratert temautstilling med utgangspunkt i dine arbeider.

Hva er mitt ansvar som utstiller?
Utstiller må lage ferdig alle verk, og selv stå for montering og nedmontering av utstilling. Utstiller må skrive utkast til pressemeldingstekst som vi bearbeider før utsending og lage egen flyer og plakat etter vår mal.
Utstiller må være tilstede som gallerivakt under utstillingens åpningstid.
Utstiller er ansvarlig for å promotere egen utstilling, men vi sender ut pressemelding, lager event på kulturkalendere på nett og inviterer selvfølgelig også inn våre kontaktlister. Oppmøte på utstillinger her har variert fra 50-500.

Kan jeg regne med å bli rik på det her?
CYAN er ikke et kommersielt galleri. Vi har hatt utstillinger med bra salg, men vi ber folk om ikke å forvente eller budsjettere med noen stor omsetning fordi de stiller ut her. Det betyr at vi heller ikke velger ut søknader etter hva slags type utstilling vi tror kan selge best, men hva som synes ser interesant ut. Ved salg i forbindelse med utstilling tar CYAN galleri kun 10% kommisjon av salgsprisen.

Når kan jeg sende inn søknad?
Vi har ikke noen spesielle tidsfrister og ser på innsendte søknader jevnlig. Avhengig av arbeidsdager og møtevirksomhet på Cyan kan du regne med et svar i løpet av et par uker.


Powered byEMF Contact Form