OPEN Call - CYAN studio 25 års jubileums utstillingserie

I 2023 feirer CYAN studio 25 års jubileum og vi arrangerer en Open Call for en serie utstillinger i studiogalleriet. Fotografene som blir invitert til å stille ut vil også bli bedt om å være ansvarlig kuratorer for en senere utstilling i galleriet.

Under jubileumsåret vil CYAN galleri se fremover istedet for bakover og invitere inn nye fotografer til både å vise sine arbeider og å kuratere nye utstillinger slik de vil ha dem.

Som utstiller hos CYAN galleri i 2023 får du altså både stilt ut deg selv og noen andre.

Vi gleder oss til å feire jubileum ved å se noen nye fotografer sine kuratorgrep og utstillingsvalg!

Vil du stille ut hos oss og også få sjangsen til å prøve deg som kurator ber vi om at du sender inn din utstillingssøknad så enten vi eller en av våre utstillere kan velge ut deg til å få utstillingsplass i galleriet.

Jubileumsutstillingene er støttet av Norske Fagfotografers Fond og som utstiller vil du tildeles 5000,- i utstillingshonorar til hjelp for å dekke inn deler av produksjonsutgiftene dine. Som kurator for en senere utstilling vil vi også gi deg 2500,- i kuratorhonorar.

Det er ingen søknadsfrist, men jo tidligere du sender inn til vårt søknadsarkiv jo flere av våre kuratorer vil få sjangsen til å vurdere ditt prosjekt. Du sender inn ditt forslag til utstilling ved CYAN galleri i vårt søknadsskjema som du finner her:


Som utstiller får du en utstillingshelg til rådighet. Du vil veiledes av vår kurator og gallerist, enten om dette er en fra CYAN eller en tidligere utstiller, og vi blir sammen enige om å finne passende utstillingsdatoer.
Som utstiller vil du så kunne bli spurt om å også kuratere en ny utstilling i galleriet senere på året, med veiledning fra CYAN. Galleriet har da et arkiv av innsendte søknader du kan se gjennom, og du kan også invitere andre fotografer du kjenner til å sende inn en søknad for deg å vurdere. Det vil være opp til deg som kurator om du inviterer en fotograf til en soloutstilling, om du setter sammen to kunstnere til en duoutstiling eller om du ønsker å arrangere en gruppeutstilling, eller en annen type sammensetning.