NORDphotography arrangerer mentorprogram på CYAN studio 2016

Workshop-arrangøren NORDphotography vil også til neste år arrangere sitt mentorprogram for fotografer, på CYAN studio.

Kurset henter inspirasjon fra Julia Camerons’ populœre bok "The Artist Way ". Det blir månedlige møter med gjennomgang av deltakernes egne prosjekter i tillegg til tilpassede foredrag og hjemmeoppgaver.

Tilbudet er til alle som ønsker å jobbe med individuelle fotoprosjekter, med det mål å fullføre prosjektet innenfor lengden av mentorprogrammet.

Forelesninger, kreative oppgaver, diskusjoner og bildekritikk vil være strukturen på møtene. Mentorprogrammet avsluttes med gruppeutstilling i CYAN :studio hvor hver deltaker viser et utvalg av bilder fra sitt prosjekt. Vernissasjen vil skje i Februar 2017. Utstillingen henger en helg, og avsluttes med arenamøte, åpent for publikum, hvor de utstillerne som vil, vil få mulighet til å presentere eget prosjekt.

NORDphotography anbefaler at du kommer til mentorgruppen med en idé om et prosjekt. Det kan være et gammelt prosjekt du ønsker å ferdigstille, en ide du har hatt lenge men ikke satt ut i livet, eller et helt nytt prosjekt du vil utvikle gjennom programmet. Prosjektet kan vœre stort eller lite, sluttmålet kan vœre alt fra en ny portefolie, en utstilling, en bok.

Mer informasjon på websiden til NORDphotography.
Spørsmål og påmelding sendes til post@nordphotography.com.

Mentorprogrammet 2015 skal stille ut på CYAN i februar.