Ny studiomanager på CYAN studio

Vi har fått ny studiomanager, og håper alle vil ta godt imot Matteo Pinter som nylig har tatt over som ansvarlig for drift og utleie av studioet på CYAN. 

Matteo har jobbet som studiomanager for flere andre fotografer, han står bak kamera selv og er en perfekt miks av organisator, vaktmester og fotograf.

Som nøkkelmester og kalendersjef kan han kontaktes på studio@cyanstudio.no eller telefon 97006884 om du vil booke studiotid, avtale en titt innom studio, eller bare høre om når det er ledig og hvilke planer han har for studioet fremover.

 

Vi har planer om å pusse opp og endre en del ting i studiorommet fremover, og Matteo  er den som skal samle konkrete planer og idèer. Om du har noen ønsker eller tanker om hva du synes CYAN burde gjøre i studio kan du gjerne legge igjen en kommentar eller sende en mail!